Åter i träning

1
Den 10 dagar långa vilan är över för vårt herrlag. Herrarna begav sig under fredagen ner mot Skåne för att ladda upp inför Superettan som åter är igång kommande helg.

22:e juli väntar Dalkurd på bortaplan. Då har man haft nästan exakt 3 veckors vila från Superettan-fotboll. För att hitta tillbaka till matchformen väntar träningsmatch under morgondagen (söndag) mot FC Helsingör. I övrigt så har helgen i Malmö varit fylld av träning och ytterligare sammansvetsning av laget.

Gällande truppen så har vi under veckan annonserat om Felix Wieslander Andersson som har tagit klivet upp från akademin till a-laget. Svenska transferfönstret är öppet ytterligare några veckor, närmare bestämt 11 augusti. Det återstår att se om ytterligare förändringar kommer ske i truppen innan dess. Det kan dock konstateras att det har hänt en hel del bland flertalet lag i Superettan, det är utan tvekan en spännande Superettan-höst som väntar.

Nästa chans att uppleva spänning på Finnvedsvallen är den 2 juli. Då gästas vi av Degerfors som är i stort poängbehov i den nedre halvan av tabellen.