ACKREDITERING

Information om Ackreditering, TV, media och arena.

Vi tillämpar ackreditering för representanter från media. Detta är för att ge en så bra service och förutsättningar för reportage från våra hemmamatcher som möjligt.

Ackrediteringen gäller såväl journalister som fotografer.

Genom ackrediteringen får journalister och fotografer fritt inträde. Man får även tillgång till pressrum före, under och efter matchen.

Ansvarig Ackreditering:
Tomas Lundqvist
Mobil: 070-944 09 04
lcw.ab@telia.com

Vi vill att ni mejlar eller ringer ovan ansvarig senast dagen före match. Er ackreditering hämtar ni ut i receptionen som är belägen på Finnvedsvallen, Sandgatan.

Hitta till Finnvedsvallen
Se karta här

Välkommen till säsongen 2019!

Ansvarig Evenemang

Ackreditering
Thomas Lundqvist
lcw.ab@telia.com

Ansvarig – Säkerhetsfrågor
Kjell Andersson
kjell.lgandersson@gmail.com

SPONSORER

SENASTE NYHETER

Spelordningen för Superettan 2021

Hej där! Då är den preliminära spelordningen för Superettan 2021 klar, vi ser fram emot spännande matcher och förhoppningsvis massor av publik på Finnvedsvallens läktare. Ta fram er kalender och boka in datumen. Såhär ser spelordning och huvuddatum för Superettan omgång 1-30: Omgång 1: 11 april: Landskrona BoIS – IFK Värnamo Omgång 2: 18 april:

Från oss alla till er alla….

Vi tackar er alla för ert stöd under 2020 och ser fram emot 2021 tillsammans mer er i Superettan

IFK Värnamo hälsar Victor välkommen till klubben!

PRESSRELEASE IFK Värnamo hälsar Victor Larsson varmt välkommen till klubben. 20-årige Victor Larsson har i år spelar för Torns IF som mittback men är en allroundspelare som kan spela på många positioner. Moderklubb är BK Näset, därifrån gick resan till BK Höllviken där Malmö FF fick upp ögonen för honom som 12-åring. Till Torn kom

IFK Värnamo hälsar Albin Sundgren välkommen till klubben

PRESSRELEASE IFK Värnamo hälsar Albin Sundgren varmt välkommen till klubben. 19-årige Albin Sundgren kommer från Malmö FF:s Akademiverksamhet men har Västra Ingelstad IS som moderklubb. Efter Västra Ingelstad blev det och en kort sejour i BK Höllviken för att därefter ansluta sig till Malmö FF och deras Akademi som 16-åring. Efter en säsong i U17