Förlust mot LSK

rashed_lskDet blev inga poäng för våra herrar på bortaplan i söndags då man tog sig an Ljungskile. Hemmalaget lyckades vinna med 2-0 efter 1 mål i vardera halvlek.

Det var en relativt jämn inledning på matchen i Ljungskile och IFK kunde mycket väl tagit ledningen. Under det första 25 minuterna så hade både PC och Chenouffi tunga avslut som ställde Strömberg på rejäla prov i LSK-målet. Men istället för ledningsmål till IFKs favör så tryckte Ljungskile in 1-0 med 5 minuter kvar av den första halvleken.

10 minuter in på den andra halvleken så var det nog många som trodde på kvitteringsmål när Chenouffi blev helt fri med målvakt som släppt retur på Oscar Johanssons luriga skott. Men på volley lyckades Adam inte hålla nere skottet och bollen seglade flera meter över ribban.

Några minuter senare så hade Ljungskile drömläge till att utöka ledningen då man fick straff efter att Svahn rivit ner Linus Törnblad i straffområdet. Men Rasheed i Värnamomålet läser Jakob Olsson, går åt rätt håll och räddar.

Rasheed skulle ställas in för samma uppgift igen bara några minuter senare. Ny straff, denna gång efter att Tobias Englund fällt en mycket lätt fallande Allan Mohideen. Denna gång tog Ljungskiles Amrani hand om straffen och dunkade bollen mitt i målet, 2-0 till Ljungskile.

Minuterna innan straffmålet hade även Peter Jul Nielsen fått rött kort efter att ha fällt Linus Törnblad som var på väg mot friläge. Underläge 2-0 och en man mindre på plan var en för tung uppförsbacke för herrarna och man fick se sig besegrade i matchen med 2-0.

Nu i det närmaste väntar kortare landslagsvila för laget innan man söndag den 16 oktober tar sig an Åtvidaberg på hemmaplan.