Fotbollsskolan är igång!

dag1

Vilken härlig dag!

409 fantastiska barn och ungdomar har idag startat IFK Värnamo Fotbollsskola 2016!
Och det har varit en rolig och märklig, spännande och underhållande dag, inte bara för barnen utan även för oss andra runtomkring.

Först var det bara lite mulet, men det var bara skönt, sen kom solen och det blev lite varmt. Till lunch hade vi ett perfekt väder och alla fick äta i lugn och ro utan en enda droppe regn…..men sen…sen kom stormen över oss!

Prick 11.45 anlände Polisman Emil Gof med sin nya poliskollega, vän, följeslagare och hund Hemp..Hump…Hemf..Hmmm… hunden hade ett jättekonstigt namn o jag minns faktiskt inte namnet på hunden, sorry Emil.

De hade knappt hunnit börja sin uppvisning förens himlen öppnade sig och regnet formligen hälldes med spann ner över oss alla, o så kom såklart vinden! Det regnade och blåste nått kopiöst under nästan en timme. Emil och….”hunden” fick tyvärr inte visa upp sig så länge som det var tänkt, men lite fick vi se vad en polis använder sin hund till. Tack bäste Emil, jag hoppas att ni vill komma tillbaka till oss nästa år igen och visa upp er.

Under detta oväder tog vi skydd innomhus, under tälten och under träden, tälten höll dessutom på att flyga iväg i stormen, men nu har vi förankrat dem extra bra så att det inte skall hända igen. Regnet kännde vill till att det skulle komma men inte i den mägnden, och vinden, den hade vi ingen aning om.

När regnet väl bedarrat var det ut på planerna igen. Då kom också vår hemliga gäst för dagen, det var vår egna Dzenis Cozica som numer är proffs i J-södra som besökte oss, han tog sig tid o svara på alla miljoner frågor och skrev autografer för glatta livet, tack Dzenis för att du tog dig tid och hälsade på oss!

Vill ni se bilder från dag 1 så finns hittar ni dem genom att klicka här
Ni får gärna ladda ner bilderna om ni vill det.

//Nico