Gentrit Citaku återvänder till IFK

Vi har idag glädjen att presentera ett nygammalt namn, Gentrit Citaku, som skrivit på för klubben året ut. Gentrit återvände till IFK Norrköping efter sejouren hos oss, där har han dock haft svårt att ta en plats i Norrköpings stenhårda konkurrens.
Gentrit har gjort 12 matcher för IFK Norrköping, 1 match från start och 11 inhopp. Gentrit är 21 år. 185cm lång och väger 76kg, hans moderklubb är Hageby IF.

Järdler om Gentrit:
”Jag har träffat Gentrit innan och jag vet om vilka kvalitéer han besitter och ser hon som en välskolad och bra fotbollsspelare. Gentrit har ju gått hela vägen från knatte upp till A-laget i IFK Norrköping och dessutom gjort ett antal allsvenska matcher.
Det är perfekt förstärkning för truppen, vi behöver konkurrens, bra konkurrens, i truppen då säsongen är lång.
En annan fördel är att han varit i klubben tidigare, då vet han också hur miljön är och hur det fungerar, jag vet med andra ord precis vad jag får för en spelare att jobba med.”

Tomas Lunkan Lundqvist om Gentrit:
”Vi har diskuterat Gentrit senaste veckorna i sportgruppen, efter diskussioner med IFK Norrköping lyckades vi komma överens om ett lån året ut.
I Gentrit får vi en mycket välutbildad fotbollsspelare som var hos oss i höstas och har därmed en kort startsträcka. Han visade ju inte minst i vår sista match mot Varberg vilka kvalitéer han har.
Vi lånar honom av IFK Norrköping säsongen ut så får vi se hur det blir därefter. Jag hoppas givetvis att den unge mittfältaren lyckas och att han kan ge oss flera bra år framöver.
Jag är nöjd med att det har löst sig smidigt och att Gentrit kommer att spela för oss under 2017”

IFK Värnamo hälsar Gentrit varmt välkommen tillbaka till klubben

Vid pennan och bakom kameran:
Nico Eremidis