Inför Degerfors

Idag, lördag, väntar en ny tuff match för våra herrar. På bortaplan tar man sig an Degerfors som inför matchen placerar sig på en 3:e plats i tabellen. 

Det var en snöplig tisdagskväll på Finnvedsvallen då våra herrar mycket tungt förlorade med 1-0 mot gästande Brommapojkarna. Trots en mycket bra prestation lyckades man inte hitta in med bollen i mål, inte ens Oscar Johansson som med en projektil träffade stolpens insida i matchens sista sekunder. Mer om den matchen kan du läsa här.

Laget har en bra träningsvecka bakom sig och har kunnat skaka av sig förlusten och istället byggt upp en stor revanschlusta. Man beger sig idag norrut och är starkt inställda på att kliva åter in på segerspåret. Truppen fortsätter hålla sig intakt och Järlder har haft samtliga spelare tillgängliga när han har tagit ut truppen. En förändring gör han från förgående match då Kulovac utgår och Otto Eriksson kliver in.

Kvällens motståndare, Degerfors, har fått en fin start på säsongen och ligger i dagsläget på en 3:e plats med 7 poäng inspelade. I Superettans 3 inledande omgångar har laget mött Syrianska (seger 3-2), Norrby (seger 2-0) och Falkenberg (1-1).

Bland de mer spännande spelarna återfinns Shpetim Hasani med flera års Allsvenskrutin i bland annat Örebro och IFK Norrköping. Även mittfältaren Sebastian Ohlsson har startat årets säsong starkt och kan ses som lagets stora speldirigent.

Matchen börjar kl. 18.00 och sänds som vanligt på CMORE-play samt denna gång i TV4 Sport.

Truppen:
MV: Tobias Andersson, Pilip Vaitsiakhovich

Backlinje: Viktor Nilsson, Fredrik Lundgren, Johan Andersson, Felix W. Andersson, Tyler Lissette, Freddy Winsth

Mittfält: Oscar Johansson, Simon Nilsson, Archford Gutu, Albin Seger, Liridon Silka, Petar Petrovic, Otto Eriksson

Forwards: Pär Cederqvist, Ryan Finley, Melvin Frithzell