Inför Husqvarna

Imorgon lördag spelar herrarna sin andra träningsmatch för året när Husqvarna FF gästar Värnamo.

Svenska Cupen närmar sig allt mer men det återstår fortfarande 2 veckor innan cupspelet och tävlingssäsongen drar igång på allvar. Lördagens motståndare Husqvarna FF huserar till vardags i Division 1 Södra och har precis som IFK Värnamo gjort en hel del förändringar i truppen från föregående år med båda nya spelare och tränare.

IFK Värnamo kommer till matchen med i stort sett samma trupp som förgående helg då man mötte Trelleborgs FF på bortaplan. På skadelistan återfinns fortfarande Albin Seger som har några veckor kvar innan han är igång i full träning. Även York Rafael dras med lättare skada och avstår matchen precis som Tobias Andersson som har varit sjuk den senaste tiden. På plussidan så är Jon Birkfeldt tillbaka från sin skada och är redo att göra sin första match i den vit-blåa tröja. Debut väntar även för veckans nyförvärv Alexander Achinioti Jönsson (läs mer om honom här).

Matchen drar igång klockan 13.00 på Ljusseveka Konstgräs. Det är fritt inträde och servering finns på plats under matchen.
Varmt välkomna!

Truppen:
Filip Eriksson, Morgan Hellman
Jon Birkfeldt, Anton Maikkula, Johan Andersson, Tyler Lissette, Freddy Winsth, Adebayo Ademilua
Victor Kristiansson, Archford Gutu, Daniel Ask, Alexander Jönsson, Adnan Kulovac
Lumala Abdu, Pär Cederqvist, Alexander Henningsson, Paulo Marcelo

⚽️ IFK Värnamo – Husqvarna FF

⌚️ Lördag 3 februari | kl. 13.00

? Ljusseveka Konstgräs

? Träningsmatch 2018

? FRI ENTRÉ