Inför IK Frej

Imorgon lördag väntar en ny hemmamatch för herrarna då IK Frej kommer på besök. En riktig 6-poängsmatch då gästerna står på 7 poäng medans vårt IFK har samlat ihop 10 poäng hitintills. 

Christian Järdler som har haft fullt manskap att välja mellan har tagit ut en 19-manna trupp där en spelare plockas bort under matchdagen. Följande spelare är uttagna:

MV: Tobias Andersson, Pilip Vaitsiakhovich
Backlinje: Viktor Nilsson, Fredrik Lundgren, Felix W. Andersson, Tyler Lissette, Freddy Winsth, Johan Andersson
Mittfält: Oscar Johansson, Simon Nilsson, Archford Gutu, Albin Seger, Liridon Silka, Petar Petrovic, Otto Eriksson, Gentrit Citaku
Forwards: Pär Cederqvist, Ellis Cullum, Melvin Frithzell

Järdler inför matchen:
“Efter att äntligen ha fått vara tillbaka på träningsplanen och arbeta tillsammans en vecka så är det dags för match igen.

Vi har haft tid att hämta oss efter en intensiv period som varit resultatmässigt tung för oss och nu är vi förberedda på fight. Vi kommer gå ut på planen och göra vårt yttersta för att gå av densamma som vinnare.

Hårt arbete, duellvinnande och massor av löpmeter är delar av vår identitet som alltid ska vara på plats. Mot Frej måste vi dessutom attackera på rätt ytor och belasta deras lag med förflyttningar de inte vill ha och vi måste ta initiativ och sätta tempot i matchen. “