Inför IK Frej

frejÄntligen är det dags för hemmamatch och det är en spännande sådan som väntar. IK Frej gästar på Finnvedsvallen i en viktig 6-poängsmatch.

För onsdagens motståndare IK Frej Täby blev det 0-0 i den senaste matchen. Då ställdes man mot Södertäljelaget Assyriska. Trots 0-0 så var det en minst sagt en händelserik match och domaren Farouk jobbade flitigt med korten vilket innebär att båda Adam Gradén och Dida Rashidi är avstängda till morgondagens match.

Sett till tidigare möten mellan IFK Värnamo och Frej så är det jämnt skägg. Över 3 matcher har det blivit 1 vinst, 1 förlust och 1 oavgjord. I vårens möte slutade matchen 1-1 efter att Frej kvitterat i den 90:e minuten genom Akpovete.

Just Akpovete var Frejs stora profil under vårsäsongen innan han lämnade för Dalkurd och hann innan sin flytt göra 13 matcher och 14 poäng för klubben, ett mycket starkt facit. I Nigerianens frånvaro läggs stort offensivt förtroende på bland annat Joakim Runnemo och Pontus Åsbrink som har stått för 8 respektive 6 poäng.

För IFKs del så fortsätter Dido Hussein och Otto Eriksson att befinna sig på skadelistan. Även Johan Svahn kommer inte att komma till spel då han drog på sig ett gult kort i matchen mot Sirius och därmed är avstängd.

Väl mött på Finnvedsvallen nu på onsdag kl. 19.00. Ditt stöd behövs på plats!