Inför Landskrona

På måndag kväll gästar Landskrona Finnvedsvallen i Superettans 17:e omgång. En oerhört viktig match (precis som alla andra denna höst förvisso) där IFK kan knappa in rejält på de 13:e placerad Landskrona vid seger.

Herrarna startade serien efter sommaruppehållet på bästa möjliga vis och lyckades på bortaplan besegra IK Brage. Efter en lång, lång väntan fann man alltså åter tillbaka på segerspåret. Något som man nu har en ambition att fortsätta att resa på. Första hindret på vägen står Landskrona för som inför matchen placerar sig på den sista negativa kvalplatsen.

Nykomlingen från Söderettan har precis som Värnamo gjort några sommarförvärv där en av de nya är ett välbekant ansikte, nämligen f.d IFK-spelaren Melvin Fritzell.

I den senaste omgången besegrade man Gefle IF på hemmaplan med 3-1. En relativt komfortabel seger där även tidigare nämnde Melvin stod för 1 utav målen. Nämnvärt är även att lagets mittback och lagkapten, Philip Andersson, drog på sig rött kort i matchens sista minut och missar kvällens match.

I kvällens trupp så saknas fortfarande Predrag Randelovic på grund av skada. Även Doutie saknas på grund av skada. På plusssidan så är Alexander Henningsson tillbaka efter sin avstängning. Även Claudio Perez är numera spelklar och tillgänglig för kvällens match.

Väl mött på Finnvedsvallen, ditt stöd behövs på plats!