Inför Ljungskile borta

lskJakten efter höstens första 3 poängare fortsätter på söndag då herrarna beger sig till Ljungskile. 

Ljungskile ligger inför söndagens match nästsist i tabellen med 20 poäng inspelade och 5 poäng upp till säker mark. Man visade senast i förra omgången att man trots tabelläget inte är ett slaget lag och överraskade nog de flesta då man lyckades besegra GAIS på bortaplan vilket var Göteborgslaget första förlust på Gamla Ullevi.

Helt klart är det därmed att vi kan räkna med ett motstånd som har stärkt sitt självförtroende och dessutom har dem positiva minne av att möta just IFK Värnamo då man vann vårens möte med 2-0. Men hemma på Uddevalla Arena så var det IFK Värnamo som vann matchen förgående år, då med 2-1 efter mål av Dzenis och David Engström.

För våra herrar så fortsätter jakten för att nå höstens första 3 poängare. Många trodde nog att det återigen skulle bli 1-1 på Finnvedsvallen då man tog sig an Trelleborg i förra omgången. Men släkten är ju trots allt värst och med cirka 10 minuter kvar av matchen så satte tidigare IFK-spelaren Magnus Andersson 2-1 till Skånelaget. En oerhört tung förlust.

Grabbarna har haft en bra träningsvecka bakom sig och kunnat göra om besvikelsen till tändvätska och är väl förbereda för att skicka Ljungskile ett steg närmare division 1 kommande säsong.

Är du inte på plats i Ljungskile och hejar fram grabbarna så kan du precis som vanligt se matchen via Cmore.