KAMRATTOLVAN

Gå med i kamrat 12:an

Kamrat 12:an startade med syfte att stötta herrlaget som en tolfte spelare. Vi är en skara supportrar som vill få i gång hela publiken så att våra killar känner viket stöd de har. Det är med stolthet som vi nu börjar känna att vi etablerat oss i den näst högsta serien. Genom att anmäla dig här på nätet kan du för endast 250 kronor köpa en vit kamrat 12:an tröja. Ställ dig sedan hos oss och hjälp oss mot målet att bli en vit vägg som gör skillnad.

Vår förhoppning är att alla ni fotbollsälskande Finnvedsvallsbesökare släpper hämningarna och medverkar till att höja stämningen. Vi tar med bestämdhet avstånd från all form av vandalism och spelförstörande verksamhet. Det ska vara roligt och tryggt att gå på fotboll för gammal och ung och spelarna ska känna att vi är med dem i vått och torrt.

Kamrat 12:an
Följ oss på Facebook, klicka här!

REGISTRERA DIG FÖR ATT FÅ INFORMATION FRÅN KAMRATTOLVAN

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

SPONSORER

SENASTE NYHETER

Spelordningen för Superettan 2021

Hej där! Då är den preliminära spelordningen för Superettan 2021 klar, vi ser fram emot spännande matcher och förhoppningsvis massor av publik på Finnvedsvallens läktare. Ta fram er kalender och boka in datumen. Såhär ser spelordning och huvuddatum för Superettan omgång 1-30: Omgång 1: 11 april: Landskrona BoIS – IFK Värnamo Omgång 2: 18 april:

Från oss alla till er alla….

Vi tackar er alla för ert stöd under 2020 och ser fram emot 2021 tillsammans mer er i Superettan

IFK Värnamo hälsar Victor välkommen till klubben!

PRESSRELEASE IFK Värnamo hälsar Victor Larsson varmt välkommen till klubben. 20-årige Victor Larsson har i år spelar för Torns IF som mittback men är en allroundspelare som kan spela på många positioner. Moderklubb är BK Näset, därifrån gick resan till BK Höllviken där Malmö FF fick upp ögonen för honom som 12-åring. Till Torn kom

IFK Värnamo hälsar Albin Sundgren välkommen till klubben

PRESSRELEASE IFK Värnamo hälsar Albin Sundgren varmt välkommen till klubben. 19-årige Albin Sundgren kommer från Malmö FF:s Akademiverksamhet men har Västra Ingelstad IS som moderklubb. Efter Västra Ingelstad blev det och en kort sejour i BK Höllviken för att därefter ansluta sig till Malmö FF och deras Akademi som 16-åring. Efter en säsong i U17