Kosläpp på Vallen

Så avslutade vi Fotbollsskolan 2017 med att springa ut på Finnvedsvallen och vinka till publiken i matchen IFK Värnamo – Dalkurd. Kosläpp på Vallen!

Mellan 140-160 barn och ledare var med ut på planen, varför jag inte vet precis hur många det var beror på att jag hade 147 anmälningar men nästan alla korvar gick åt, 250st. Det betyder att det var massor av barn på plats som inte vågade eller ville följa med ut och vinka till publiken.

När vi hade gått ett halvt varv på planen kom givetvis vattenspridarna igång, o gissa om det var kul för barnen. Helt okej att dom ville bli duschade, jag hade inget emot det, men vi hade en tid att passa, vi fick nämligen endast vara på plan ett antal minuter, så barnen som ville springa i vattenspridaren en gång till fick snällt bege sig ut, tyvärr. Det var säkert en o annan förälder som inte tyckte det var lika roligt att barnen blev blöta som jag och barnen själva, men det var ju bara vatten.
Återigen vill jag tacka er alla för att vi fick ha era barn på Fotbollsskolan, jag hoppas vi får äran att ha dom igen nästa år också.

Jag har en låda med kvarglöm så kolla om ni saknat några kläder eller en husnyckel, det finns att hämta hos mig.

Stort tack till Proton Group AB, vår huvudsponsor
Stort tack även till Tre Liljor, Värnamo Kommun, Puma, Stadium, 3M, Nominit och Bufab, även de mycket värdefulla sponsorer.

Tack även till övriga frivilliga som hjälp mig att genomföra detta evenemang

Vi ses igen augusti 2018!

FLER BILDER FRÅN UTSPRINGET PÅ VALLEN HITTAR DU HÄR.


Vid pennan och bakom kameran
Nico Eremidis