Ny sportchef för IFK Värnamo presenterad


Håkan Söderberg blir ny sportchef för IFK Värnamo
Håkan är ett välbekant namn inom fotbollen men också inom företagssvären, IFK Värnamo hälsar Håkan varmt välkommen till klubben.

Ordförande Kaj Larsson om avgående sportchefen Tomas Lundqvist och om nytillsatte Håkan Söderberg:

– Det var med vemod man tog emot beslutet att ens parhäst under många år beslutat sig för att sluta som sportchef. Thomas har under många år och särskilt under Superettantiden lagt ner ett stort arbete från att värva spelare till att städa eller möblera spelarnas bostäder. Sportchefsjobbet är mångfasetterat i en liten klubb som IFK Värnamo där ingen uppgift är den andra lik.
Thomas är vida känd som en skicklig förhandlare, där han förmedlat ett stort antal spelare både uppåt och neråt i seriesystemet.
Jag vill tacka Thomas för det enorma arbete som han lagt ner för IFK Värnamo där behovet av idéella krafter är stort.
Jag vet att Thomas hjärta för IFK Värnamo är för stort för att lämna föreningen helt i sticket så andra uppgifter väntar bakom nästa hörn!
Tack Thomas

Jag vill också passa på att hälsa en inte bara i IFK kretsar känd person Håkan Söderberg hjärtligt välkommen till klubben som ny sportchef. Han har både som spelare och ledare i IFK gjort sig känd som en duktig föreningsmänniska och är en mycket kompetent person som sportchef.
Välkommen Håkan

Kaj Larsson
Ordförande