PREMIUMMEDLEMSKAP

Vi saknade dig på Finnvedsvallen ifjol och hoppas verkligen att vi får möjligheten att välkomna dig och andra blå-vita supportrar till läktarna igen.

Ett arbete pågår med att planera för en återgång till spel med publik. Svensk Elitfotboll arbetar med en öppningsplan där vi i olika steg ska få ta in publik på arenorna. I första steget är det förslag om 15 procent av sittande publik. I steg 2 är förslaget 40% vilket betyder 400 personer på Finnvedsvallen. I skrivande stund är dessa förslag ännu inte beslutade.

För IFK Värnamo är intäkterna från våra evenemang och matcher viktiga. Med ett premiummedlemskap bidrar du på ett värdefullt sätt till föreningens verksamhet.

I DITT PREMIUMMEDLEMSKAP INGÅR:

  • Medlemskap i IFK Värnamo 2021
  • Sittplats på herrarnas hemmamatcher i Superettan förutsatt att steg 2 (se ovan) som Svensk Elitfotboll föreslagit genomförs.
  • Sittplats på damernas hemmamatcher i Division 1 förutsatt att vi får möjlighet att släppa in publik.
  • Halsduk, keps och IFK klisterdekal (värde 350 kr).

PRIS: 995 kr

VILLKOREN ÄR FÖLJANDE:
När/om vi får ta in sittande publik på Finnvedsvallen under 2021 enligt steg 2, (se ovan) erbjuds platserna till våra sponsorer och köpare av premiummedlemskap. Alla som har ett premiummedlemskap får en sittplatsbiljett per match i den mån vi kan erbjuda alla plats, annars kommer biljetterna att lottas ut inför varje match. De som har lottats till en match är inte med i nästa lottning etc.

Observera att medlemskapet är personligt och kan inte lånas ut eller överlämnas.

REGISTRERING:                                                                                                  

  • Länk till registreringsformulär kommer du till om du KLICKAR HÄR
  • Fyll i samtliga rutor i formuläret, formuläret kan inte skickas iväg om inte samtliga rutor är ifyllt.

FÖR FRÅGOR:
Christian Ahlander, IFK Värnamo Kansli | 0370 – 142 38

SPONSORER