Se träningsmatchen mot Trelleborg live

Se träningsmatchen mot Trelleborg imorgon lördag live på VN eller SportExpressen Play

Hej!
Här är info hur man ser matchen i morgon:
Matchen sänds på fyra ställen: vn.se, expressen.se, sportexpressenplay.se och sydsvenskan.se.

Så funkar det
VN
Om du redan är prenumerant på Värnamo Nyheter så ingår matchen i ditt abonnemang. Är du inte prenumerant kan du bli det och då ingår allt som VN skriver om IFK Värnamo och all övrig lokaljournalistik.
På matchdagen hittar du matchen på http://vn.se

Expressen
Om du redan är Premiumkund på Expressen så ingår matchen i ditt abonnemang Är du inte prenumerant så kan du bli det. Då ingår allt innehåll i Expressen Premium.
Här sänds matchen: https://www.expressen.se/sport/fotboll/superettan/se-varnamos-traningsmatch-mot-trelleborg-direkt-har/

SportExpressen Play

Om du redan är kund på SportExpressen Play så ingår matchen i ditt abonnemang. Är du inte prenumerant så kan du köpa matchen som pay-per-view för 139 kronor eller bli månadsabonnent för 299 kronor i månaden. Ingen bindningstid. Då ingår allt som sänds där, bland annat över 30 försäsongsmatcher i fotboll, innebandyns SSL och fotbollens Ettan och Elitettan.
Här sänds matchen: http://: https://www.sportexpressenplay.se/livestream/s-ifk-varnamo-trelleborgs-ff-ebd3o7

Sydsvenskan

Om du redan är prenumerant på Sydsvenskan så ingår matchen i ditt abonnemang. Är du inte prenumerant kan du bli det och då ingår allt som Sydsvenskan skriver om Trelleborg och all övrig lokaljournalistik.
På matchdagen hittar du matchen på http://sydsvenskan.se