Seger i Köpenhamn

kopenhamnElitverksamheten med Herrar A, Tipselit 1 och Tipselit 2 har under helgen befunnit sig på mini-läger i Köpenhamn där samtliga lag har spelat varsin träningsmatch. För herrarnas del blev det seger under lördagen mot det Danska division 1 laget AB Köpenhamn. Matchen slutade 2-1 efter mål av Ryan Finley och Elvis Dani.

Det första målet kom i matchminut 56 då Ryan gjorde mål från 11-meter efter en straff som han själv lyckats skapa. Några minuter senare skulle även AB Köpenhamn få en straff som man förvaltande till 1-1.

I matchens slutskede så skulle IFK få sista ordet i matchen då Elvis Dani tryckte in 2-1 efter mycket fint förarbete av Viktor Nilsson.

Christian Järdler om matchen:
“Jag är nöjd med många saker i matchen mot AB Köpenhamn.
Vi springer massor, tar djupledslöp likväl som max löp hem för att försvara. Vi gör ett väldigt stort jobb för varandra och gör det tillsammans hela vägen in.

Offensivt har vi stor variation och ett bra passningsspel. Vi involverar fler spelare och har längre anfall än senast. Metodiken i uppspelen har vi tagit ytterligare steg i och relationerna mellan våra rörelser är också bättre synkade. “