Tack Jörgen!

jörgenDet är nu helt klart att det inte blir någon fortsättning för Jörgen Petersson i IFK Värnamo. Totalt blev denna sejouren 3 år lång. Stort tack Jörgen för dina insatser för föreningen!

Jörgen Petersson:
”2014 anställdes jag av IFK Värnamo med tydliga målsättningar framtagna av klubben. Efter tre år känns det nu som dessa mål till stora delar är avklarade och nästa fas i klubbens utveckling ska nu ta vid. Jag önskar alla involverade i IFK Värnamo all lycka framöver i detta arbete!

Målen som skulle uppfyllas 2014-2016 handlade om att etablera klubben i Superettan (efter att ha kvalat sig kvar de tre första åren) vilket får ses som uppnått i och med placeringarna 9-10-11. Nästa mål var att åter få en väl fungerande verksamhet under A-truppen och via denna få upp spelare som får speltid i A-laget. Även detta mål får ses som avklarat med både en föryngring där vi nått Ungdomsbonus igen men även har vi fått se ett antal spelare från IFK:s Akademi A-lagsdebutera i Superettan. Här har även en väldigt bra utveckling av IFK:s och FIGYs fotbollsgymnasium spelat stor roll!  Starkt jobbat samtliga ledarteam och spelare som varit involverade!

IFK Värnamo kommer trots begränsade förutsättningar fortsätta tillhöra Svensk Elitfotboll även efter 2016. Engagerade ledare (och väldigt bra arbetskamrater) tillsammans med en oerhört lojal och ambitiös spelartrupp har gjort detta möjligt. Framtiden ser ljus ut för IFK Värnamo om denna tradition kan hållas i.Tack Alla som varit med under den här tiden och som på ett positivt och engagerat sätt alltid gjort sitt yttersta för IFK Värnamo!”

Sportchef Tomas Lundqvist
“Vi beklagar att Jörgen inte valde den nya rollen som vi hade skapat för honom i föreningen samtidigt som vi förstår att han ville hitta nya utmaningar. Vi tackar Jörgen för de 3 lyckosamma år som vi har haft tillsammans under denna sejour och önskar honom all lycka framöver.”