Tipselit 2 förstärks

johan_robert

Fr. v. Robert Grandén och Johan Lassus

IFK Värnamos Tipselit 2 gör förändringar i organisationen inför 2017. Johan Lassus som sedan tidigare har varit huvudansvarig tillsammans med Johan Arvidsson fortsätter men kommer nu dela ansvaret med Robert Grandén som är ny i teamet. Johan Arvidsson minskar sitt engagemang av privata skäl men kommer fortfarande tillhöra ledarteamet.

Robert Grandén är trots sin unga ålder en välmeriterad tränare med PRO-license utbildning. Tidigare har han tränat bland annat Vittsjö Dam i Elitettan och Ljungby IF i Division 2. Efter 2 år som rektor där fotbollen fått lite mindre tid så har Robert nu valt att släppa rektorsrollen för att istället lägga mer fokus på att vara ute på fotbollsplanen och glädjande vill han göra detta i IFK Värnamo.

Sportchef Thomas Lundqvist:
”Det känns otroligt glädjande att vi har fått till denna organisation kring Tipselit 2.
Satsning med att stärka upp organisationen under A-lagsverksamheten fortsätter och det här är ett led i den satsningen. Vi har ett mål att även fortsättningsvis vara självförsörjande till minst 50 % i A-truppen och jag har stark tro till att denna trio är helt rätt i arbetet för att nå dit.”

Johan Lassus:
Det känns väldigt roligt att få in Robert i ledarteamet. Detta kommer ytterligare vässa kvalitén på verksamheten. Så det är med stor tillförsikt som vi tar oss an den nya säsongen där huvuduppgiften ju faktiskt är att forma morgondagens stjärnor i IFK Värnamo.”

Robert Grandén
”Jag tycker det är väldigt roligt att få vara en del av IFK Värnamos organisation under kommande säsong. Som född och uppvuxen i Gislaved är IFK Värnamo föreningen man vill tillhöra i regionen och när nu möjligheten fanns att träna ett Tipselitlag i klubben tillsammans med mina goda vänner Johan Lassus och Johan Arvidsson var valet givet. Jag ser med stort engagemang fram emot uppdraget när det startar efter årsskiftet.”

Fakta Robert Grandén:
Ålder: 37 år
Bosatt: Markaryd
Familj: Gift med Anna och har tillsammans barnen Stina (6 år) och Elin (4 år)
Tidigare tränaruppdrag i urval: Vittsjö GIK dam (elitettan), Ljungby IF herr div 2, Hässleholms IF herr div 2, Förbundskapten Smålandslaget P98 (Tillsammans med Johan Lassus)