Tung söndagskväll

Det blev en tung söndagskväll på Finnvedsvallen för Melvin och resten av laget. Herrarna fick se sig besegrande över Norrby med 2-1 efter att Boråslaget lyckats vända underläge till att vinna.

Det märktes på såväl IFK Värnamo som Norrby att de tuffa matchandet börjar ta ut sin rätt. Söndagens match var den 3:e på en vecka och det märktes att orken inte var riktigt så som den brukar. Dagens gäster startade dock matchen bäst men som Värnamosympatisör kunde man ändå ropa ut i glädje efter att Melvin lyckades ge IFK ledningen efter en mycket fin prestation då han smäller iväg bollen på halvvolley, vackert framspelad av Freddy Winsth.

Men glädjen skulle bli kortvarig och bara några minuter senare så lyckades Norrby kvittera då ett välplacerat inlägg hittade lagets skyttekung Nicklas Savolainens huvud.

I den andra halvlekens inledning var det ställningskrig mellan de 2 lagen. Men efter ca 15 minuter så skulle Norrby sätta stopp på dödläget och trycka in 2-1 efter en snabb kontring som Prosper Kasim avslutade.

Coach Järdler valde därefter att göra 3 snabba byten för att få igång hemmaspelet och en viss slutforcering fick laget igång. Bland de bättre chanserna att kvittera fick Melvin Fritzhell som på övertid återigen klippte till på volley men fick se bollen smita precis utanför stolpen. Resultatet höll sig matchen ut och IFK Värnamo fick kliva av planen poänglösa.

Chans till revansch väntar för laget redan på torsdag då laget på bortaplan tar sig an Örgryte. Kämpa grabbar!