Vandalorum bjuder in…

IFK Värnamo och Vandalorum inledde förra hösten ett samarbete för att medlemmar och publik ska få ta del av och lära känna varandras verksamheter. Utgångspunkten i projektet är en övertygelse om att både idrotten och kulturen är grundpelare i vårt samhälle och bidragande till människors välbefinnande, utveckling och känsla av gemenskap. I augusti är det dags för nästa aktivitet i samarbetet då IFK Värnamos medlemmar bjuds in till Vandalorum… 

Den 23 augusti bjuds samtliga medlemmar in till en föreläsning med Karin Wahlén.
Karin Wahlén är kulturcoach i Östersunds Fotbollsklubb där hon förenar kärleken till litteratur, konst, teater och fotboll. Klubben har redan dansat Svansjön, arbetat med konst och skrivit en bok samtidigt som dem är med i toppen av Allsvenskan.

Nyligen blev även Östersunds Fotbollsklubb, som första elitidrottsklubb någonsin, hbtq-certifierade. Ett självklart steg för Sveriges modigaste fotbollsklubb, som dem själva vill kalla sig. Karin kommer under föreläsningen att berätta varför en fotbollsklubb jobbar långsiktigt med kultur och varför de tror att de kommer att vinna fler matcher genom att bli hbtq-certifierade.

Datum, tid & plats:
Onsdag 23 augusti kl. 18-19, Vandalorum
ANMÄL ER GENOM ATT KLICKA HÄR.


Karin Wahlén, kulturcoach i Östersunds FK. 

Den 26 augusti är det öppet hus på Vandalorum för IFK Värnamos medlemmar med familj. Ni är då varmt välkomna under hela dagen för att bland annat få gå en guidad visning av utställningen Ljus. För våra yngsta medlemmar är det under hela dagen skapande verkstad, konstjakt med mera.
Programmet för dagen i sin helhet:
11-17        Skapande verkstad och konstjakt för alla barn
11-17        Måla och skapa din alldeles egna fotboll på vår innergård
12.30        Guidad visning av LJUS
13.30        Guidad visning av den finske formgivaren Eero Aarnio
11-17        Gåva till alla kunder i Designshopen samt utlottning av Vänmedlemskap
11.30-16   Specialerbjudanden i Restaurang Syltan vid uppvisande av IFK Värnamos medlemskort

KLICKA & LÄS MER HÄR.