Värnamo Kommun huvudsponsor

kaj, hans-göranDet är med stor glädje som det nu kan uppmärksammas att Värnamo Kommun fortsätter som huvudpartner till IFK Värnamo. Kommunstyrelsen i Värnamo tog under tisdagen beslutet att fortsätta vara en viktig pusselbit i den fortsatta utvecklingen av förenings bredd- och elitverksamhet.

Det finns i avtalet också en möjlighet för IFK Värnamo att höja det beloppet till maximalt 550 000 kronor genom att för varje 1000-lapp som IFK ökar sin sponsring från andra än kommunen eller dess helägda bolag för säsongen 2017 bidrar kommunen eller dess bolag med ytterligare 500 kronor.

Hans-Göran Johansson (C), kommunstyrelsens ordförande
”IFK Värnamo har genom sina insatser i Superettan profilerat Värnamo nationellt, regionalt och lokalt på ett positivt sätt. Sponsringen av IFK Värnamo är en del i att Värnamo kommun vill vara en kommun som genom olika insatser visar att kommunen satsar på elitidrott, aktiv fritid och socialt engagemang.”

Kaj Larsson, ordförande IFK Värnamo.
”Det är med stor tillfredsställelse jag konstaterar att Värnamo Kommun uppskattar att IFK Värnamo är en del av Svensk Elitfotboll och ser både massmedialt och sportsligt ett stort värde i att synas tillsammans med oss. Som föreningen skall vi vara en del i den helhet som driver en positiv utveckling för Värnamo Kommun.

IFK Värnamo har en tydlig vision att vara en del av Svensk Elitfotboll inom så väl dam- som herrverksamheten där 50 % skall bestå av spelare från vårt egna led eller vår närregion. Ideella och anställda inom föreningen står alla bakom detta och arbetar i enighet för att nå dit samtidigt som vi är ödmjuka inför uppgiften och de hinder som kan uppstå under vägen.”