Virtuella Stödbiljetter

Många av er supporter har hört av sig och hör av sig, ännu fler frågar när vi träffas på ute, hur går det? Hur mår föreningen? Kan man stötta på något sätt?

Vi har det tufft, jättetufft, i dessa svåra tider, precis som 99% av övriga klubbar, och vi kämpar med näbbar och klor för att få det hela att gå ihop så att vi kan fortsätta hålla igång hela vår verksamhet.
Hitintills har vi haft 5 inställda hemmamatcher för herrarna och 5 inställda matcher för damerna, det svider, inga intäkter utan bara kostnader, det går inte att ta igen.

Som ni säkert vet så har Svenska Fotbollsförbundet tillsammans med FHM bestämt att skjuta fram serierna, men vi hoppas och tror att Ettan börjar 14 Juni. Men de första matcherna kommer troligtvis att spelas utan publik, tufft och ännu tuffare blir det ekonomiskt.

Vi gör allt vi kan för att spara där det går att spara och vi gör allt vi kan för att för att få in lite intäkter, därför erbjuder vi er supportar att vara med och stötta oss i dessa korona-tider med att köpa ”virtuella stödbiljetter” eller om du så vill med ett valfritt bidrag.

Köp av en match: 80: –
Köp av två matcher: 160: –
Köp av tre matcher: 240: –
Köp av 4 matcher: 300: –
Köp av 5 matcher: 360: –
(eller ett valfritt belopp – alla bidrag lika viktiga)

Swisch: 123 17 33 880
Bankgiro: 141-9928

Märk din inbetalning med ”stödbiljett” eller med ”SB”
Notera att stödbiljetterna endast är fiktiva och gäller ej som inträdesbiljett för de framskjutna matcherna.

Köp av stödbiljett är ett sätt för er som supportrar till IFK Värnamo att bidra till föreningen i denna svåra och mycket osäkra tid. Genom ert köp är ni med och bidrar till föreningen, givet situationen som råder på grund av spridningen av viruset Covid-19. Håll dig uppdaterad på vår hemsida www.ifkvarnamo.se och i våra sociala medier för hur arbetet med kampanjen fortlöper.
IFK Värnamo som grundades 1912, är mycket mer än bara elitfotboll. Vi är över 600 aktiva spelare och ledare inom ungdomsverksamheten och akademin, vi har ett samhällsengagemang där vi samarbetar med många andra som till exempel Vandalorum, vi ställer alltid upp och hjälper till där det behövs.
Vi vi är tillsammans med alla våra medlemmar, sponsorer, årskortsinnehavare, supportrar, spelare, ledare och personal – IFK Värnamo.

Stort tack för ditt stöd till föreningen!