Nyheter

Robin inför GAIS

PUBLICERAD 15 OKTOBER 2021

ROBIN INFÖR GAIS

Lägesrapport:

Äntligen dags för match igen! Landslagsuppehållet har vi ägnat åt att kunna träna längre och intensivare än de två veckorna vi kom ifrån, flera matcher på förhållandevis kort tid gör det lite mer komplicerat att få ihop en bra träningsvecka. Vi gjorde en fin U21 match mot Mjällby i tisdags och vi har bortsett Hugo Leonardo alla truppens spelare att tillgå. Vi vill ha mer! Och vi ska göra allt vi kan för att visa det på Gamla Ullevi, 13.00 lördag.

Motståndarkollen GAIS:

Säsonger i Superettan: 36

Placering i Superettan 2020: 10

Efter en mycket bra inledning hade GAIS en tuffare period under sommarmånaderna. En period man tagit sig ur och återigen börjat ta trepoängare. GAIS har återgått till sin identitet, att skapa målchanser på egen skicklighet och en speluppbyggnad där man vill kontrollera bollen. Ett spelsätt man har en bra trupp för med spelare som kan avgöra matcher på egen hand. För oss gäller det att vara modiga och springa mycket tillsammans.

FRAMÅT IFK!

Foto: Tero Väisänen