Nyheter

Robin inför Falkenbergs FF

PUBLICERAD 25 OKTOBER 2021

ROBIN INFÖR FALKENBERGS FF

Läget i laget:

Äntligen dags för hemmamatch på Vallen igen! Efter den härliga segern borta i Göteborg har vi haft en fin träningsvecka. Alla spelare är tillgängliga och hungriga att jaga de tre poängen mot Falkenberg på måndag. En angenäm situation som minst sagt skapar en del huvudbry för oss i ledarstaben. Nu gör vi det här tillsammans IFK!

Motståndarkollen Falkenbergs FF:

Säsonger i Superettan: 20

Placering i Allsvenskan 2020: 13

Vi väntar oss ett hårt arbetande och formstarkt Falkenberg. Ett lag som har lite olika verktyg att anfalla med, både fart och teknisk skicklighet som kan skapa saker på egen hand, men också tyngd och bra timing vid inlägg i straffområdet. Defensivt investerar dom många spelare nära sitt eget mål, så där behöver vi hjälpa varandra och spela med stor skicklighet för att skapa stora målchanser. Vi ska göra allt vi kan för att göra vår säsongs bästa match!

Framåt tillsammans IFK!

Foto: Tero Väisänen