Nyheter

Robin inför AFC Eskilstuna

PUBLICERAD 1 NOVEMBER 2021

ROBIN INFÖR AFC ESKILSTUNA

Läget i laget:

Vilken otroligt minnesvärd kväll vi fick senast på vallen. Vi IFKare slets verkligen mellan hopp och förtvivlan. Och vilken avslutning sedan. Eurfori! Vi har byggt vidare med den energin in i träningsveckan, målsättningen är fortsatt att ta små steg framåt varje dag vi ses. Där har vi en hungrig spelartrupp, låt oss fortsätta växa!

Abdi är avstängd och vi har haft ett par mindre förkylningar att ta hänsyn till vid trupputtagning men i övrigt en fullt disponibel IFK styrka.

Motståndarkollen AFC Eskilstuna:

Placering i Superettan 2020: 9

Antal säsonger i Superettan: 14

Tunavallen i Eskilstuna är nästa mål. Av AFC väntar vi oss ett spelskickligt lag som vill kontrollera matchen med bollen. Något vi ska försöka se till att bli två om.

Bortsett det kollektiva i kombinationsspelet finns det en individuell skicklighet som har varit tungan på vågen i en hel del matcher under året. Att vi bygger vidare på vår identitet Som ett lag som arbetar hårt, intensivt och aggressivt tillsammans är viktigt för att göra en bra match idag. Vi siktar på att göra årets bästa.

Kul att många kommer till Eskilstuna, nu tar vi det här framåt TILLSAMMANS IFK!