Nyheter

Robin inför dagens match mot Helsingborgs IF

PUBLICERAD 6 NOVEMBER 2021

ROBIN INFÖR DAGENS MATCH MOT HELSINGBORGS IF

Läget i truppen:

OJ! Vilken vecka vi haft! Den här kommer ligga många av oss IFKare varmt om hjärtat resten av livet. Vilka minnen! Men ännu inte tid att summera säsongen, inte förrän om någon månad. Om än en något trött onsdagsträning så har vi jobbat oss upp i fin intensitet under de sista träningarna inför matchen mot Helsingborg. Vi har alla tillgängliga, bortsett att vi vilar Victor E efter smällen han ådrog sig senast. Nu rider vi vidare på vågen och skapar fler fina minnen ihop, mot ett fullsatt - högljutt Finnvedsvallen i eftermiddag!

Motståndarkollen Helsingborgs IF:

Placering i Allsvenskan 2020: 15

Säsonger i Superettan: 23

HIF är hungriga och har siktet inställt på Allsvenskt spel 2022. Ett lag med många bollskickliga spelare, som gärna vill driva matchbilden med sitt passningsspel, gärna komma till inlägg och kontra snabbt efter bollvinst. Defensivt välorganiserade och svåra att bryta igenom. Vi har fina minnen från matchen nere i Helsingborg i somras och på Finnvedsvallen vill vi alltid skapa fler.

Nu blir vi bättre, FRAMÅT TILLSAMMANS IFK!