Nyheter

Pressrelease: Robin går till Malmö FF för nya uppdrag

PUBLICERAD 18 NOVEMBER 2021

PRESSRELEASE: ROBIN GÅR TILL MALMÖ FF FÖR NYA UPPDRAG

Robin Asterhed:

Jag har haft ett fantastiskt år i Värnamo och lärt mig massor och skapat relationer för livet. Men när möjligheten att bli chefscout i MFF dök upp kunde jag inte tacka nej. Nu blir vi bättre under de sista veckorna i IFK och avslutar detta otroliga år på bästa sätt!

Håkan Söderberg (sportchef):

När Robin kom till oss för ett år sedan var han ett oprövat namn som tränare i seniorsammanhang, och för de flesta säkert okänd. Vi var dock väldigt trygga i vårt val, som visades sig helt rätt. Robin har med råge levt upp till de förväntningar man kan ha på en tränare. Oerhört seriös, kunnig och driven, men framför allt en väldigt fin och varm människa. Tillsammans med Jonas och övriga i ledarteamet har han varit grundfundamentet i vår fantastiska framgång.

Att Robin väljer att flytta hem till Skåne igen är naturligtvis tråkigt för oss, men vi har samtidigt full respekt och förståelse för beslutet. Vill från vår förening (och hela Värnamoregionen) tacka Robin för ett fantastiskt år tillsammans - vi kommer att sakna dig! Stort lycka till med dina kommande utmaningar.

Foto: Alin Popescu