Nyheter

Robin inför dagens match mot IK Brage

PUBLICERAD 20 NOVEMBER 2021

ROBIN INFÖR DAGENS MATCH MOT IK BRAGE

Läget:

Nu har det gått några veckor sedan förra matchen, hemmasegern mot HIF som innebar 3 fina poäng och serieseger! En historisk dag och en fantastisk känsla tillsammans med IFK-familjen.

Oscar, Christian och Francis har varit iväg på landslagsuppdrag, Erick och Wenderson har åkt för att vara med sina familjer och vi andra har tränat på målinriktat och intensivt! Härligt att äntligen få gå ut på plan tillsammans igen.

Motståndarkollen IK Brage:

Placering i Superettan 2020: 8

Säsonger i Superettan: 55

Vi väntar oss ett välorganiserat hårt jobbande IK Brage med mycket att spela för. En bra form där de varit väldigt svårslagna den senaste tiden och en situation där de befinner sig på "översta" kvalplats innebär att vi kommer ha en riktigt knepig nöt att knäcka i Borlänge. Vi behöver hantera deras individuella offensiva skicklighet och spela snabbt för att kunna spela igenom deras täta försvarsblock. Vi är väldigt sugna på att fortsätta ta vår utveckling framåt!

Framåt tillsammans IFK!