Nyheter

Robin inför säsongens sista match mot Norrby IF

PUBLICERAD 27 NOVEMBER 2021

ROBIN INFÖR SÄSONGENS SISTA MATCH MOT NORRBY IF

Läget i IFK:

Matchen mot Brage slutade (började) inte som vi tänkt, med några dagar att smälta matchen är gruppen tillbaka och sugna på vad som väntar framöver, bortsett någon enstaka förkylning under veckan har vi truppen intakt. Vi ska se till att vara bättre på att få bollhållaren under press än mot Brage, och i offensiven vill vi hota deras backlinje mer metodiskt, vi är i bra positioner i Borlänge men den där sista timingen/kombinationen satt tyvärr inte.

Motståndarkollen Norrby IF:

Säsonger i Superettan: 29

Placering i Superettan 2020: 2020: 11

I Norrby IF väntar vi en fysisk, intensiv och välorganiserad motståndare. Till det finns stor individuell skicklighet hos många av spelarna. En sista match där man slåss om 3:e platsen och allsvenskt kval. En minst sagt motiverad motståndare kommer till Finnvedsvallen. Det skulle inte förvånat mig om Norrby hade plockat någon mer trepoängare än vad dom lyckats med. I Borås gjorde dom två tidiga mål på oss och vi gav oss själva inte riktigt chans att få tävla om poängen i den matchen, det ska vi ändra på idag.

Ses på vallen, Framåt Tillsammans IFK!!