Nyheter

Charlie Vindehall förlänger med IFK Värnamo

PUBLICERAD 1 DECEMBER 2021

CHARLIE VINDEHALL FÖRLÄNGER MED IFK VÄRNAMO

IFK Värnamo och Charlie Vindehall är överens om en kontraktsförlängning. Det nya avtalet sträcker sig till och med 2023.

Charlie kom till IFK Värnamo inför säsongen 2019 och har under sin tid i IFK bidragit till serieseger både i Division 1 och Superettan. Under den senaste säsongen har Charlie spelat totalt 26 matcher för IFK, varav 9 från start.

Enes Ahmetovic Sportchef:

  • Charlie är en spelare som har tagit oerhört fina kliv i sin utveckling sedan han kom till föreningen. Jag är fullt övertygad om att han kommer fortsätta att växa och ta nya kliv tillsammans med föreningen när vi nu äntrar fotbollens finrum. Charlie är en klok tvåvägsspelare som alltid ger sitt yttersta på planen. Genom sitt sätt att vara är han dessutom en förebild för våra yngre spelare i såväl laget som i akademin. Vi är förstås väldigt glada över att Charlie fortsätter här i IFK Värnamo.

Charlie Vindehall:

  • Det känns jättekul att få representera IFK Värnamo under ytterligare två säsonger. Vi har gjort en otrolig resa och jag känner att jag hela tiden tar steg i min utveckling. Så det var ett enkelt beslut för mig, givetvis vill jag vara med och bidra även i Allsvenskan och fortsätta bygga på det vi skapat.