Nyheter

IFK Värnamo förlänger med Abdussalam Magashy

PUBLICERAD 3 DECEMBER 2021

IFK VÄRNAMO FÖRLÄNGER MED ABDUSSALAM MAGASHY

IFK Värnamo och Abdussalam Magashy är överens om en kontraktsförlängning. Det nya avtalet sträcker sig till och med säsongen 2022. Abdussalam kom till IFK Värnamo inför säsongen 2020 och har under sin tid i IFK varit en tongivande spelare både i Division 1 och Superettan. Abdussalam har under sina två säsonger i klubben stått för 9 mål och 52 framträdanden i den vita tröjan.

Enes Ahmetovic Sportchef:

  • Vi är förstås oerhört nöjda över att Magashy väljer fortsatt spel i IFK Värnamo. Han har varit en stor bidragande faktor till våra framgångar under de gångna åren och det känns bra att han vill fortsätta på den här resan tillsammans med föreningen. Jag är fullt övertygad om att vårt skickliga kraftpaket på mittfältet kan ta Allsvenskan med storm om han fortsätter på den inslagna vägen.

Abdussalam Magashy:

  • It feels good to stay for another season. I feel like I belong here in IFK and it has been a good run for the last couple of years. I really look forward to play in Allsvenskan next season and I will do my best to contribute to the team.