Nyheter

Kim Hellberg ny huvudtränare i IFK Värnamo

PUBLICERAD 6 DECEMBER 2021

KIM HELLBERG NY HUVUDTRÄNARE I IFK VÄRNAMO

33-årige Kim Hellberg, tidigare assisterande tränare i IFK Norrköping, blir ny huvudtränare för IFK Värnamo. Kontraktet är skrivet till och med säsongen 2023. Kim Hellberg har trots sin unga ålder en gedigen tränarbakgrund. Kim kommer senast från ett uppdrag i IFK Norrköping som assisterande tränare men han har även tränat division 1 klubben IF Sylvia under tre säsonger.

Håkan Söderberg Sportchef:

  • Vi är oerhört glada att vi lyckats få Kim till Småland och IFK Värnamo. Han är en tränare som vi följt under en tid, och vi är övertygade om att såväl hans fotbollsfilosofi som personliga egenskaper kommer passa perfekt hos oss. En ung, ambitiös och driven tränare som kommer att ge kontinuitet till det ledarskap vi haft senaste åren. Kims kontrakt är skrivet på 2 år. Välkommen Kim!