Nyheter

Storslam till IFK när Superettans bästa har korats!

PUBLICERAD 6 DECEMBER 2021

STORSLAM TILL IFK VÄRNAMO NÄR SUPERETTANS BÄSTA HAR KORATS!

Pilip Vaitsiakhovich är Årets Målvakt i Superettan 2021:

– Jag anser att man aldrig vinner ensam. I mina ögon är IFK Värnamo årets målvakt i Superettan. Vår attityd, arbetsmiljö och hårda arbete, våra principer och spelidéer gör oss starka. Varenda person som tillhör IFK Värnamo är vinnare det här året. Vi gjorde detta tillsammans.

Freddy Winsth är Årets Back i Superettan 2021:

– Det är väldigt smickrande att få det här priset. Men för mig personligen är det vår prestation som lag i år jag gläds mest åt. Att få spela allsvensk fotboll i IFK Värnamo har varit min dröm i många år. Fotboll har aldrig varit roligare, säger Winsth.

Robin Asterhed och Jonas Thern är Årets Tränare i Superettan 2021:

– Årets tränare är ett pris till laget och vad vi gjort tillsammans, från första till sista träningspasset. Vi är tacksamma över att få vara en del av denna grupp ambitiösa människor, säger Robin Asterhed.

Oscar Uddenäs är Årets Unga Spelare i Superettan 2021:

– Det känns väldigt kul och jag har haft ett fantastiskt år i Superettan med IFK Värnamo. Jag vill tacka alla mina lagkamrater och tränare som har gjort det här möjligt, säger Uddenäs.

Läs hela artikeln här