Nyheter

Victor Andersson klar för IFK Värnamo

PUBLICERAD 7 DECEMBER 2021

VICTOR ANDERSSON KLAR FÖR IFK VÄRNAMO

26-årige Victor Andersson är klar för IFK Värnamo. Victor kommer senast från division 2 klubben Onsala BK där han stod för 29 mål och 7 assist på 21 matcher. Kontraktet är skrivet till och med säsongen 2023.

Håkan Söderberg Sportchef:

  • Vi fick möjligheten av Onsala att bjuda in Victor på en veckas träning under pågående säsong, vilket vi uppskattar väldigt mycket. Victor gjorde direkt ett fint intryck, både på och utanför plan. Han har genom åren bevisat att han är extremt målfarlig. En förmåga som är svår att träna sig till, utan något som stora målskyttar har medfött. Att spela i Allsvenska blir nytt både för Victor och IFK Värnamo, men vi är övertygade om att vi båda har ytterligare en växel och kommer att klara det steget. Välkommen Victor!

Victor Andersson:

  • Det känns fantastiskt att få bli en del av klubben, jag fick ett väldigt bra helhetsintryck av tränare, sportchef och spelare. Jag trivdes bra i miljön kring laget och det märks att klubben är professionellt skött med bra människor i och runt klubben. Nu när man är här vill man bara sätta igång och göra sitt bästa för att bidra till laget. Jag ser fram emot nästkommande år!