Nyheter

IFK Värnamo förlänger med Felix Wennergrund

PUBLICERAD 8 DECEMBER 2021

IFK VÄRNAMO FÖRLÄNGER MED FELIX WENNERGRUND

IFK Värnamo förlänger kontraktet med 20-årige Felix Wennergrund. Kontraktet sträcker sig till och med säsongen 2023. Felix kom till IFK Värnamo från Tölö IF sommaren 2018 och har varit med och bidragit till serieseger i både Division 1 och Superettan.

Enes Ahmetovic Sportchef:

  • Vi är nöjda över att ha knutit till oss Felix i ytterligare 2 år. Vi talar om en oerhört ambitiös person som sliter hårt på varje träning för att fortsätta ta kliv i sin utveckling. Det är en spelare med framtiden för sig och med en ständigt stigande utvecklingskurva. Felix är en skicklig spelare som dessutom behärskar flertalet olika positioner. Jag ser fram emot att få fortsätta följa Felixs resa tillsammans med föreningen när vi nu kliver in i Allsvenskan.

Felix Wennergrund:

  • Det känns fantastiskt att skriva på ett allsvenskt kontrakt. Det har varit en dröm sedan jag var liten och jag är väldigt glad över att ha varit med på hela resan från division 1 till Allsvenskan. Jag är väldigt taggad på kommande säsong och jag ska göra allt för att bidra på bästa sätt.