Nyheter

IFK Värnamo förlänger med Francis de Vries

PUBLICERAD 14 DECEMBER 2021

IFK VÄRNAMO FÖRLÄNGER MED FRANCIS DE VRIES

IFK Värnamo förlänger med 27-årige Francis de Vries. Francis kom till IFK Värnamo inför säsongen 2019 och sedan dess har det blivit totalt 86 seriematcher i den vita tröjan. Kontraktet sträcker sig till och med säsongen 2022.

Sportchef Enes Ahmetovic:

• Vi är mycket nöjda över att Francis De Vries väljer fortsatt spel hos oss i IFK Värnamo. Francis är en mycket uppskattad person i både föreningen och i staden. Han har i takt med resten av föreningen tagit stora kliv vilket har burit hela vägen fram till Nya Zeelands landslag. Jag ser fram emot att få se hans konstanta löpande på vänsterkanten även i Allsvenskan. Vi talar om en klok och skicklig spelare vars ledaregenskaper kommer göra oss gott även kommande år.

Francis de Vries:

• Det känns bra att förlänga kontraktet med IFK och att få fortsätta på den underbara resan som vi har haft de senaste två åren. Jag ser fram emot att jobba med alla i klubben för kommande säsong och jag ska göra mitt bästa för klubben under vårt första år i Allsvenskan.