Nyheter

Emir "Assar" Arslanovic ny huvudtränare för P14

PUBLICERAD 17 DECEMBER 2021

EMIR "ASSAR" ARSLANOVIC NY HUVUDTRÄNARE FÖR P14

Vi hälsar Emir "Assar" Arslanovic välkommen som huvudtränare för vårt P14-lag. Han har ett förflutet i IFK då han framgångsrikt tränade vårt duktiga gäng födda 1993. Emir är en högutbildad tränare med UEFA A i ryggen och har tidigare arbetat i bland annat Husqvarna FF och i lokala lag på seniornivå.

Enes Ahmetovic Sportchef:

Vår akademiverksamhet är oerhört viktig. Vi vill av den anledningen satsa på att plocka in kompetenta ledare som kan forma våra ungdomar till skickliga fotbollsspelare men framför allt till goda föreningskamrater. Vi är helt övertygade om att Emir kommer leva upp till detta, både som person och tränare.

Emir "Assar" Arslanovic:

Jag älskar att arbeta med ungdomar som vill bli bättre. Jag har haft många fina år i föreningen och jag är helt övertygad om att fler är att vänta. Det känns superroligt att vara tillbaka. Speciellt nu när föreningen blomstrar som mest och entusiasmen är stor.