Nyheter

Ungdomscoach sökes till IFK Värnamo

PUBLICERAD 17 DECEMBER 2021

VAR MED OCH UTVECKLA IFK VÄRNAMO TILL FRAMTIDENS KLUBB

IFK Värnamo är en fotbollsklubb startad 1912. Föreningen har idag 800 medlemmar och 550 spelare. Vi har en barn- och ungdomsverksamhet för åldrarna 5-15 år, en akademi i samverkan med Värnamos gymnasieskola, samt elitlag på både dam- och herrsidan. Från och med säsongen 2022 spelar klubbens A-lag även i Allsvenskan, fotbollens högsta serie. Klubben har fem heltidsanställda, men nu behöver vi utöka vårt lag med ytterligare en halvtidstjänst. Därför söker vi nu:

Ungdomscoach 50% tills vidare

I uppdraget som ungdomscoach leder du vårt arbete mot att erbjuda den bästa fotbollsutbildningen för barn och ungdomar i åldern 5-15 år. Du arbetar internt med att stötta våra ledare och spelare, samt externt med att utveckla samarbeten med skolor, andra föreningar och verksamheter för att IFK Värnamo ska vara en klubb där medlemmar och andra känner sig välkomna och får möjlighet att utvecklas.

Du som söker bör vara en person som har erfarenhet av arbete med barn- och unga, gärna med bakgrund inom fotbollen eller annan idrott. Du har ett brinnande intresse för folkhälsa och har insikt i aktuell forskning gällande fysisk och psykisk hälsa för unga. Då tjänsten är på halvtid är vi flexibla med att anpassa arbetstiden.

Som person är du utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Du är en lagspelare som sätter vi:et före jag:et. Du är självständig och kan ta egna initiativ och kontakter, samt utveckla dessa. Du är nyfiken och ser möjligheter även när det tar emot. Avtal enl. gällande riktlinjer.

Har du frågor? Kontakta gärna klubbchef Christian Ahlander 070-593 47 68.

Urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Maila din ansökan till kansli@ifkvarnamo.se