Nyheter

Nils Wallenberg klar för IFK Värnamo

PUBLICERAD 20 DECEMBER 2021

NILS WALLENBERG KLAR FÖR IFK VÄRNAMO

18-årige Nils Wallenberg är klar för IFK Värnamo. Nils kommer senast från Brommapojkarna och spelar som central mittfältare. Kontraktet är skrivet till och med 2023.

Enes Ahmetovic Sportchef:

Vi är förstås väldigt nöjda över att ha tecknat Nils Wallenberg. Det är en väldigt skicklig och klok fotbollsspelare vi får till oss. Trots sin ringa ålder så visar han prov på en mognad i sitt spel och han tar dessutom för sig rejält i duellspelet. Vi tror starkt på Nils och vi är helt övertygade om att han kan ta ytterligare kliv i sin utveckling tillsammans med föreningen.

Nils Wallenberg:

Jag var och besökte klubben ett par dagar och fick ett jättebra intryck av både tränare och spelare så det känns jättebra. Jag ska göra mitt absolut bästa för att hjälpa laget att ta steg i Allsvenskan nästa säsong. Är väldigt taggad att komma igång, det ska bli otroligt roligt!