Nyheter

IFK Värnamo förstärker tränarstaben med David Selini

PUBLICERAD 22 DECEMBER 2021

IFK VÄRNAMO FÖRSTÄRKER TRÄNARSTABEN MED DAVID SELINI

27-årige David Selini, tidigare assisterande tränare i IF Sylvia, får en kombinerad roll i IFK Värnamo där han kommer jobba med videoanalys samt agera assisterande tränare. Kontraktet är skrivet till och med säsongen 2022.

Enes Ahmetovic, Sportchef:

Rekryteringen av David ligger helt i linje med hur vi vill arbeta. Han är kompetent, ambitiös och jobbar hela tiden för att utveckla både sig själv, sina spelare och sin omgivning. Att han dessutom har ett gott samarbete sedan tidigare med vår nya huvudtränare Kim, gör det hela knappast sämre. Jag är glad över att få välkomna David till föreningen och jag ser fram emot att följa hans arbete under kommande säsong.

David Selini:

Jag är otroligt glad över att få möjligheten att arbeta för IFK Värnamo. Jag har fått ett fantastiskt gott intryck av klubben och människorna involverade i den och ser fram emot en framgångsrik säsong i Allsvenskan.