Nyheter

IFK Värnamo förlänger med Victor Larsson

PUBLICERAD 23 DECEMBER 2021

IFK VÄRNAMO FÖRLÄNGER MED VICTOR LARSSON

IFK Värnamo förlänger med 21-årige Victor Larsson. Victor kom från Torns IF till IFK Värnamo inför säsongen 2021. Kontraktet sträcker sig till och med säsongen 2022.

Enes Ahmetovic, Sportchef:

Vi är glada över att Victor Larsson vill fortsätta på den här resan tillsammans med föreningen. Det är en duktig fotbollsspelare och en uppskattad person inom klubben. När vi ändå är inne på uppskattade saker så går det knappast att tala om Victor utan att tänka tillbaka på hans monumentalt viktiga mål i Eskilstuna. Jag ser fram emot att få följa den här bollskickliga försvararen under kommande säsong.

Victor Larsson:

Äventyret förra säsongen var helt fantastiskt så när jag fick förfrågan att stanna ett år till, och hjälpa laget i Allsvenskan, var svaret självklart. Med den härliga lagandan och känslan i laget känner jag på mig att det kan bli en riktigt rolig säsong som jag verkligen ser fram emot. Forza IFK!

Foto: Hedin Väisänen