Nyheter

IFK Värnamo förlänger med William Kenndal

PUBLICERAD 23 DECEMBER 2021

IFK VÄRNAMO FÖRLÄNGER MED WILLIAM KENNDAL

IFK Värnamo förlänger med 25-årige William Kenndal. William kom från Lindome GIF till IFK Värnamo inför säsongen 2021. Kontraktet sträcker sig till och med säsongen 2022.

Enes Ahmetovic, Sportchef:

William har under den gångna säsongen visat att han håller en oerhört hög nivå. Det är en vinnarskalle vars tekniska färdigheter och spelförståelse gör honom till en mittfältare av rang. Nu när han dessutom har fått ett år i klubben och staden så är jag övertygad om att han kan ta ytterligare kliv i sin utveckling.

William Kenndal:

Det ska bli roligt och inspirerande att fortsätta resan med IFK Värnamo. Jag hoppas vi kan fortsätta på den inslagna vägen och tror att vi kommer överraska nästa säsong. För egen del hoppas jag att jag kan fortsätta utvecklas och hjälpa laget att etablera sig i Allsvenskan.