Nyheter

IFK Värnamo förlänger med Edvin Becirovic

PUBLICERAD 27 DECEMBER 2021

IFK VÄRNAMO FÖRLÄNGER MED EDVIN BECIROVIC

IFK Värnamo förlänger med 21-årige Edvin Becirovic. Edvin kom från sin moderklubb Anderstorps IF till IFK Värnamos U17 år 2016. Kontraktet sträcker sig till och med säsongen 2023.

Enes Ahmetovic, Sportchef:

Att behålla en bra fotbollsspelare som dessutom är från trakten är något vi förstås är mycket nöjda över. Edvin är en offensiv pjäs vars löpförmåga och speed kan sysselsätta en hel backlinje. Jag ser fram emot att få se honom på den absolut högsta nivån och jag är övertygad om att han kan ta ytterligare kliv tillsammans med föreningen.

Edvin Becirovic:

Ska bli kul att fortsätta i Värnamo, varit här sedan U17 så man har varit med om en otrolig resa. Med bra spelare och tränare ser jag inte varför vi inte skulle kunna fortsätta skapa historia. Ska gör mitt bästa för klubben under vårt första år i Allsvenskan.