Nyheter

Bujar Ferizi ny tränare tillsammans med Schenka för U19

PUBLICERAD 29 DECEMBER 2021

BUJAR FERIZI BLIR NY TRÄNARE TILLSAMMANS MED SCHENKA FÖR U19

Enes Ahmetovic, Sportchef:

Jag och Bujar har haft en bra dialog under hösten och det känns skönt att det nu är på plats. Bujar har tidigare representerat klubben som spelare och gjort det med bravur. Det känns bra att få in honom som ledare i vår organisation och vår akademi, speciellt med tanke på att han har ett hjärta för klubben sedan tidigare. Det är en ung tränare som vill utveckla våra yngre förmågor samtidigt som han själv är hungrig och vill utveckla sitt ledarskap. Jag är helt övertygad om att Bujar och Schenka kommer bli en superbra kombination.

Bujar Ferizi:

Det ska bli kul att få jobba ihop med Schenka och alla andra ledare omkring laget. Jag hoppas att jag kan hjälpa de unga killarna att bli ännu bättre i sin fotboll. Jag är glad att klubben tror på mig som ledare och person.