Nyheter

Freddy blir årets Smålänning 2021!

PUBLICERAD 30 DECEMBER 2021

FREDDY BLIR ÅRETS SMÅLÄNNING 2021!

För 34:e året i rad delas priset ut till Årets smålänning. Vinnaren i år blir vår lagkapten Freddy Winsth. Stort grattis Freddy!

Det är radiopubliken som har fått nominera personer till det ärofyllda priset och sedan har vinnaren utsetts av en jury. Igår under direktsändning i P4 delades priset ut.

Motiveringen lyder:

Som lagkapten för IFK Värnamo har Freddy Winsth lett den lilla klubben till Sveriges högsta fotbollsserie och slagit fotbolls-Sverige med häpnad. Freddy Winsth förkroppsligar IFK Värnamos hjärta och själ, har varit trogen klubben under hela sitt idrottsliv och varit en ledare i med och motgång. Med ett stort hjärta har han visat hur långt man kan nå med samarbete och god kamratskap. Tillsammans med laget har han skrivit fotbollshistoria och satt Värnamo och Småland på den svenska idrottskartan. Därför utses han till Årets smålänning 2021.

Lyssna på intervjun med Freddy i radio P4 här.