Nyheter

2021:3 Om tabelläget, uppstartsbesked, fotbollsskola mm

PUBLICERAD 21 MAJ 2021

NYHETSBREV 2021:3

Det är härligt att vara IFK-are just nu! Inte bara för att vi leder Superettan (om än med liten marginal) utan även för att damlaget och våra äldre ungdomar äntligen får börja spela seriematcher. Det här, nya publikbesked och annat smått och gott kommer det här nyhetsbrevet att handla om.

SUPERETTANS FÖRSTA OMGÅNGAR

Efter förlusten i premiären är vi obesegrade med fyra vinster och senast en oavgjord match. Vi har vunnit mot GIF Sundsvall, Brage, Falkenbergs FF och GAIS. Den oavgjorda matchen var senast mot Västerås på bortaplan. Vi har visat upp ett bra spel och stabilt försvarsspel med få insläppta mål.

Vi hade nog inte vågat tro på att vi efter sex omgångar skulle toppa serien och med Landskrona strax bakom, båda nykomlingar i Superettan. Var ska detta sluta?

EFTERLÄNGTAT BESKED - BESLUT OM UPPSTART FRÅN OCH MED DEN 1 JUNI

Efter Folkhälsomyndighetens meddelande har Sveriges Fotbollsförbund beslutat att tävlingsmatcher inom serienivåerna div. 1, damer, div. 2 och 3, herrar, samt de elitförberedande tävlingarna F17, F19, P16, P17 och P19 kan genomföras från och med den 1 juni.

NYA PUBLIKBESKED

Från dagens åtta personer får klubbarna från den 1 juni ta in max 500 personer. Reglerna som gäller är att det får vara som mest fyra personer i varje sällskap med en meter mellan varje sällskap. Exakt hur vi kommer att hantera detta får vi be att återkomma om. Platserna kommer i första hand erbjudas våra sponsorer och i andra hand till dem som löst Premiummedlemskap. Vi hoppas att vi, inom kort med förbättrat smittläge, kommer att kunna hälsa fler välkomna till arenan.

Fotbollsskolan.jpg

FOTBOLLSSKOLA FÖR FÖDDA 2007-2015

Då är det återigen dags för IFK Värnamos Fotbollsskola den 9-12 augusti. Den 35:e i ordningen! Vi utlovar en rolig vecka med massvis av fotboll och roliga överraskningar. Även i år blir det en grupp för barn med funktionshinder. För mer info och anmälan, gå in här

LIVESÄNDNINGAR AV IFK´S MATCHER

I rådande Corona-läge är vi glada att kunna erbjuda fler livesändningar med IFK´s dam- och ungdomsmatcher. För bara 49 kr/match kan du följa lagen som spelar på Finnvedsvallen och på konstgräsplanen. Inom kort kommer även kameror att installeras på Ljusseveka plan 1. Håll utkik efter länkarna på webbsidan och i sociala medier.

Ladda ner appen Min Fotboll, där kan du följa alla IFK´s matcher och även se en del matcher live.

OBOS-TIPSET I SUPERETTAN

Vi har tidigare marknadsfört Matchens Lirare som vi kan rösta på under och efter IFK´s herrmatcher. Nu vill vi även slå ett slag för att du kan tippa omgången i OBOS-tipset. Där får du chansen att vinna en ligaboll och om du tippar minst 15 omgångar kan du vinna presentkort på 2000 kr – 5000 kr. Du kan även vinna äran om du var den i familjen eller kompisgänget som tippade bäst :-). Länken hittar du på IFK Värnamos Facebook-sida dagen innan starten av omgången.

Avslutningsvis kan vi konstatera att det blir en spännande säsong på många sätt och jag hoppas att vi snart kan ses utmed fotbollsplanerna.

Jag önskar er en skön Pingsthelg!

Hälsningar

Christian Ahlander, Klubbchef