Nyheter

Evaldo Netinho klar för IFK Värnamo

PUBLICERAD 10 JANUARI 2022

EVALDO NETINHO ÄR KLAR FÖR IFK VÄRNAMO

27-årige Evaldo Netinho är klar för IFK Värnamo. Netinho kommer senast från Gremio Esportivo Brasil. Han är en spelare som kan användas både som ytterback och på mittfältet. Kontraktet är skrivet till och med 2023.

Enes Ahmetovic, Sportchef:

Netinho lyckades på kort tid att charma publiken på Finnvedsvallen senast han var i klubben. Det är en skicklig spelare som dessutom känner till klubben och staden väl. Jag är helt övertygad om att Netinho kommer vara ett uppskattat tillskott och en bidragande faktor till att vi lyckas med våra sportsliga mål. Det är glädjande att kunna välkomna honom till Värnamo.

Evaldo Netinho:

I’m very happy to be back! I’m looking forward to play in Allsvenskan. I’m glad to see the club in this new big challenge and I’m here to help and give it my everything. I already know the club and the mentality since 2018, I feel like home here.

I’m really looking forward to work with Jonas and Kim. I’ve heard a lot of good things about them and I think we can achieve something great!