Nyheter

Robin Tihi är klar för IFK Värnamo

PUBLICERAD 26 JANUARI 2022

ROBIN TIHI ÄR KLAR FÖR IFK VÄRNAMO

19-årige försvararen Robin Tihi är klar för lån på ett år för IFK Värnamo. Robins moderklubb är Vasalunds IF men redan som 14-åring lämnade han för spel i AIK. Säsongen 2021 spelade Robin i AFC Eskilstuna på lån från AIK.

Enes Ahmetovic, Sportchef:

Vi är förstås väldigt nöjda över att ha Robin Tihi på plats. Robin är en oerhört intressant spelare som trots sin ringa ålder har erfarenhet av spel i såväl Allsvenskan och Superettan som i det finska U21-landslaget. Jag är helt övertygad om att Robin kommer komma in och bidra direkt med sitt kloka försvarsspel och med sin bollskicklighet. Jag ser fram emot att få följa honom i den vita tröjan under den kommande säsongen.

Robin Tihi:

Det känns bra att vara här. Jag mötte laget förra året i Superettan så jag vet att det är en bra klubb. De spelar bra fotboll, jobbar hårt för varandra och har bra fans. Vid första kontakten kändes det självklart så jag är glad över att ha fått den här möjligheten att representera IFK Värnamo. Jag är sjukt taggad på den här säsongen och ser fram emot att köra igång!