Nyheter

Marcus Antonsson är klar för IFK Värnamo

PUBLICERAD 3 FEBRUARI 2022

MARCUS ANTONSSON ÄR KLAR FÖR IFK VÄRNAMO

Anfallaren Marcus Antonsson är klar för IFK Värnamo. Marcus moderklubb är Unnaryds Goif och som 18-åring gick han till Halmstads BK. Sedan dess har han spelat i klubbar som Halmstads BK, Kalmar FF, Leeds United, Blackburn Rovers och Malmö FF. Förra säsongen återvände Marcus till Halmstads BK, på lån från Malmö FF. Marcus har gjort 53 mål på 170 matcher i Allsvenskan.

# Enes Ahmetovic, Sportchef:

Vi är förstås väldigt nöjda över att kunna välkomna Marcus Antonsson till IFK Värnamo. Vi talar om en erfaren spelare och målskytt med en mycket bra personlighet och karaktär. Jag är helt övertygad om att han kommer komma in och bidra med bra saker i såväl omklädningsrummet som på planen. Att han dessutom är uppvuxen i närheten av Värnamo gör knappast saken sämre.

Marcus Antonsson:

Väldigt roligt att komma till IFK Värnamo. Det är första gången som IFK spelar i Allsvenskan och därmed en historisk säsong som jag ser mycket fram emot att få vara en del utav!